Zingezangezong : 10 liedjes voor de eerste graad. - Bondue, Yves, ....- (Averbode : Altiora, 2009)
In dit muziekboek vindt u 10 originele liedjes om te zingen met de kinderen van uw klas. De liedjes sluiten telkens aan bij de lopende jaargang van Zonnekind/Hoj. Op de cd vindt u een gezongen en een instrumentale versie van elk liedje. In het boek krijgt u telkens de partituur en de tekst.
Ook verschenen als bijl bij Zonnekind plus!
Keywords: Kinderliedjes; Muzikale vorming -- Basisonderwijs; Wereldoriëntatie -- Basisonderwijs