Lekker swingen : 14 liedjes voor de 3e kleuterklas. - Bondue, Yves, ....-; Van Den Bergh, Els, ....-; Wille, Riet, 1954- (Averbode : Altiora, 2011)
14 liedjes voor de 3de kleuterklas die aansluiten bij de thema's uit Doremi 2011-2012.
Ook verschenen als bijl. bij Doremi plus! - Dit liedjesboek maakt deel uit van het leerkrachtenpakket Doremi 2011-2012.
Keywords: Kleuterliedjes; Muzikale vorming -- Kleuteronderwijs; Wereldoriëntatie -- Kleuteronderwijs