Over doeners en durvers : inspiratie voor ondernemers. - Delrue, Eline, ....- (Tielt : Lannoo, 2010)
Veertig zaakvoerders (m/v) gebundeld in één boek met unieke fotoportretten. Over doeners en durvers is een inspiratieboek voor jong geweld en ervaren talent waarin de passie voor ondernemen centraal staat. Het is een boek voor startende ondernemers, maar ook voor iedereen die zich wil laten inspireren door het verhaal van andere ondernemers. In dit boek gaan twintig gevestigde West-Vlaamse zaakvoerders in dialoog met evenveel beloftevolle starters. Eén ding hebben ze alvast gemeen: hun ondernemerszin werkt aanstekelijk! Ze praten openhartig over hun gedrevenheid, wisselen nuttige tips uit en hebben het over de successen en struikelblokken van het zelfstandigenbestaan. Over doeners en durvers zit boordevol tips, gegrepen uit het leven van mensen die het echt kunnen weten. Het is een inspiratiebron om te ondernemen, om van start te gaan, om door te bijten en om de passie van het ondernemen een plaats te geven.