Mikado peuters 2,5 jaar. - Anthonissen, Heidi, ....-; Baeten, Liesbeth, ....-; Boost, Thérèse, ....- (Kapellen : Pelckmans, 2010)
Wereldoriëntatie en muzikale vorming met aandacht voor Nederlands, wiskundige initiatie en lichamelijke opvoeding. Deel 1 Zand tussen de tenen Kiekeboe Schoolthema: Laban
Diverse materialen (handleiding, kijkplaten, spelkaartjes, audio-cd, dvd, cd-rom en handpop) in doos.
Keywords: Muzische vorming -- Kleuteronderwijs; Peuterklassen; Wereldoriëntatie -- Kleuteronderwijs