De mens... maat van alle dingen. - Vandamme, Sofie (Sofie Maria Georgette), 1969- (Gent : Academia Press, 2011)
Dit jaarboek van het Studium Generale van de Hogeschool Gent bevat de teksten van alle lezingen die tijdens het academiejaar 2010-2011 werden gehouden. Het thema, 'De mens... maat van alle dingen', werd interdisciplinair aan verschillende invalshoeken getoetst. Bovendien werden de twee beste papers van deelnemende studenten mee opgenomen.
Teksten van lezingen gehouden tijdens het academiejaar 2010-2011.
Keywords: Filosofische antropologie