Zoekkaartenboek : het beste zoekkaartenboek van heel Nederland. - Visser, Auke, ....-; Kemperink, Maureen, ....- (Apeldoorn : Stichting Veldwerk Nederland, 2007)
In de natuur is van alles te ontdekken. Met deze zoekkaarten ontdek je zelf de meest voorkomende planten en dieren. Je herkent stap voor stap welke vlinder, wat voor bodem- en waterdiertjes en welke boombladeren en -knoppen je tegenkomt in de natuur. Het zoekkaartenboek is een bundeling van alle 32 zoekkaarten: - aanspoelsels op het strand - bladgallen - bloeiende bermplanten - bodemdieren - bomen in blad - bomen in knop - boomvruchten - bos- en heideplanten - dieren van de nacht - diersporen - duinplanten - grassen, varens en mossen - grote grazers - hommels - landbouwgewassen - libellen - muggen, vliegen, bijen en wespen - muizen - nachtvlinders - paddestoelen - reptielen en amfibieen - roofvogels - roofvogelsilhouetten - rupsen - schelpen van de noordzee - spinnen - stenen - vlinders - vogels - waterdieren - waterplanten - weide- en wadvogels
Keywords: Fauna; Flora