Living tomorrow. - Verrips, Theo, ....-; De Moor, Dirk, ....-; Verrips, Vera, ....- (Tielt : Lannoo, 2004)
Onlangs werd in Amsterdam het Huis van de Toekomst geopend, na Vilvoorde het tweede project waar je een blik in ons toekomstige leven kan werpen. Dit vormde de aanleiding om de ontwikkelingen die zich binnen een timeframe van 25 jaar zullen voordoen eens onder te loep te nemen. Het is een dynamische visie op hoe ons leven er binnenkort zal uitzien. Hoe gaan we wonen? Hoe zal de werkplek eruitzien? Wat gaan we eten en hoe ziet de gezondheidszorg eruit? Wonen, werken en welzijn, drie factoren die ons leven bepalen, vandaag en morgen. Dit boek is heel toegankelijk geschreven,mooi geïllustreerd en biedt verrassende inzichten.