Kijk op spel : drama voor de pabo. (Groningen : Noordhoff, 2008)
De cd-rom bevat 60 minuten praktijkvideobeelden van groep 1 tot groep 8.
Begeleidende cd-rom bij het gelijknamige boek.
Keywords: Dramatische expressie -- Basisonderwijs -- Didactiek