Start to tweet : "#reisgids voor ervaren en beginnende twitteraars" - Van Quickenborne, Vincent, 1973-; Peeters, Bruno, ....- (Gent : Borgerhoff & Lamberigts, 2011)
Twitter is het nieuwste fenomeen in de wereld van de social media. Maar vele mensen weten nog niet precies wat het is, wat je ermee kan doen en hoe je er precies aan begint. Vincent Van Quickenborne, een van de meest bedrijvige twitteraars van het land, legt het je uit, stap voor stap. Een handige en erg bruikbare gids voor al wie graag met tweeten wil starten.
Keywords: Sociale media; Sociale netwerken; Twitter