Haal meer uit social media. - Caudron, Jo, ....- (Antwerpen : Luster, 2010)
Iedereen heeft vandaag de mond vol van sociale media zoals Facebook, Netlog, Twitter, Youtube, Wikipedia of LinkedIn. Maar wat zijn nu juist sociale media? Waar komen ze vandaan en waarom zijn ze zo belangrijk? Jo Caudron staat stil bij de digitalisering van de media en hij bespreekt sociale media als blogs, Twitter, Facebook enzovoort. Hierbij worden ook cijfers gegeven die duidelijk laten zien welke evolutie deze media de afgelopen jaren hebben doorgemaakt. Vervolgens gaat de auteur concreet in op de vraag hoe je als consument en als bedrijf sociale media kunt gebruiken om het leven gemakkelijker, prettiger en/of winstgevender te maken.
Keywords: Sociale media; Sociale netwerken -- Internet