Inspelen! : improviserend communiceren. - van Bilsen, Gijs, ....- (Alphen aan den Rijn : Kluwer, 2011)
Inspelen! Improviserend communiceren leert u improviseren in de communicatie met anderen. In feite komt dat neer op onvoorbereid tegelijkertijd denken en doen. Dat klinkt misschien spannend, maar als u op uzelf durft te vertrouwen en uzelf niet blokkeert, levert improviseren veel voordelen op. U kunt flexibeler omgaan met onverwachte situaties, communiceert op een positieve manier, de samenwerking met anderen verbetert en u gaat creatiever te werk. Het boek bevat diverse oefeningen die u leren beter te improviseren en tips die u direct in de praktijk kunt toepassen.
Keywords: Communicatie; Improvisatie