Kleine helden en rare kwasten : lespakket. ([Brugge] : Lessen in het donker, 2010)
De lesmap daagt kinderen uit om rond de filmpjes leuke (film)dingen te doen. Het pakket is geschikt voor het kleuteronderwijs en de eerste en tweede graad lager. Op de eerste pagina's vind je een opwarmer rond animatiefilm en -stijlen. Vervolgens passeert elk filmpje de revue. Per film krijg je de filminfo voorgeschoteld, alsook een woordenwolk met trefwoorden, een vragenwaaier om een gesprek op gang te trekken en vervolgens 2 filmopdrachten (één creatieve en één filmtechnische).
Lespakket bij de gelijknamige dvd.
Keywords: Animatiefilm; Beeldopvoeding; Kinderen en film