Top team groeiers. - Frederix, Rob, ....-; Hendriks, Dave, ....-; Van Biesen, Marie, ....- (Turnhout : CMC, 2012)
Top Team bedrijfssimulaties staan voor spelend leren ondernemen en worden momenteel met veel succes toegepast in honderden Vlaamse scholen, hogescholen en universiteiten. De deelnemers aan een Top Team bedrijfsspel worden in groepen verdeeld en elke groep leidt een eigen onderneming. Elke deelnemer is verantwoordelijk voor een eigen vakgebied en voor de communicatie met andere directieleden.
Keywords: Groepswerk -- Ondernemingen; Ondernemen; Onderwijs en ondernemingen