Voedingsatelier. (Mechelen : Plantyn, 2011)
Voedingsatelier Voedingsatelier is ontwikkeld voor de richting Sociale en Technische Wetenschappen en alle opleidingen binnen de voedingssector. De methode bestaat uit twee naslagwerken: Voedingsatelier 1 voor de 2de graad en Voedingsatelier 2 voor de 3de graad. Met de twee naslagwerken kunnen uw leerlingen de nodige informatie en documentatie opzoeken en verwerken.
Doelgroep: afdeling sociale en technische wetenschappen (2de en 3de graad TSO/BSO) + alle opleidingen binnen de voedingssector.
Keywords: Sociaal-technische wetenschappen; Voedingsleer