Is Tuur een echte ridder ? - Minne, Brigitte, 1962-; Verhelst, Claudia, 1974- (Wommelgem : Van In, 2011)
Om een echte ridder te worden moet Tuur leren paardrijden, met een draak vechten en een meisje schaken. De draak is te aardig, het meisje laat zich niet pakken, maar als de leeftijdsloze Tuur zijn vader en het paard uit een brandende stal redt, is hij toch voor de riddertest geslaagd.
Leeftijd: 6+
Keywords: Bang zijn; Dapper zijn; Ridders