De Google code. - van Ess, Henk, ....- (Amsterdam : Pearson Education Benelux, 2011)
Zoeken met Google levert vaak een overdosis aan informatie op. Hoe vind je nu precies datgene wat je wilt? Simpel: zoek slim en leer denken zoals Google zelf! Internetexpert en zoekspecialist Henk van Ess heeft een zoekmethode ontwikkeld die leidt tot een veel kortere lijst met meer relevante antwoorden. Verdoe geen tijd meer met het doorspitten van duizenden zoekresultaten, maar ga recht op het goede antwoord af. De Google Code zet de normale manier van zoeken op zijn kop: je stelt geen vraag, maar voorspelt het antwoord. Aan de hand van talloze zoekvoorbeelden en schermafbeeldingen leert u de Google Code kennen. U hoeft niet eens achter een computer te zitten om de Google Code onder de knie te krijgen. Al lezende kruipt u in de huid van Google en leert u precies hoe u ervoor kunt zorgen dat Google al zijn geheimen prijsgeeft. De Google Code is direct toepasbaar en zal u veel tijd besparen. Dit boek helpt de lezer om het beste uit zoekmachines (en Google in het bijzonder)
Keywords: Google