Innocent : hoe je van 100% fruit een merk maakt. - Paauw, Niels, ....- (Houten : Spectrum, 2010)
Innocent is een bedrijf dat er bijna niet was geweest Maar ondanks alle afwijzingen van banken en investeerders is de omzet van dit drankjesbedrijf in slechts tien jaar van nul naar £100 miljoen gegroeid. Dit boek, geschreven door de oprichters, gaat over het woordje 'nee', en hoe dat toch 'ja' werd. Of zoals ze zelf zeggen: 'Dit is een boek voor iedereen die voor zichzelf wil beginnen, die een frisse blik op zakendoen kan gebruiken of die te horen krijgt dat zijn/haar idee niet uitvoerbaar is. We helpen je graag om die sceptici hun ongelijk te bewijzen.'