Aankleden met Fien en Milo. - Oud, Pauline, 1963- (Wommelgem : Van In, 2011)
Milo wil met Fien buitenspelen, maar Fien moet zich nog aankleden. Bij alles wat ze aantrekt kan ze kiezem uit drie mogelijkheden: drie broekjes, drie hemdjes, drie paar sokken etc. Als Fien helemaal is aangekleed en klaar is om naar buiten te gaan, ziet ze dat Milo zich intussen heeft uitgekleed. Vierkant prentenboek met twee afgeronde hoeken voor peuters waarin de tekst precies de handelingen van Fien volgt, die ook op de illustraties te zien zijn, terwijl de peuter zelf moet ontdekken wat Milo doet. De illustraties zijn zwartomlijnd en helder van kleur op een steeds wisselende effen achtergrond. Vanaf ca. 2,5 jaar. In dezelfde uitvoering verscheen 'Eten met Fien en Milo'.Fien en Milo willen samen buiten spelen. Milo is klaar om naar buiten te gaan. Hij heeft al zijn kleren aan. Maar Fien niet, ze is nog helemaal bloot. Fien moet een onderbroekje, een hemdje en sokken aantrekken. En doorover een jurk, schoenen en een jas. Een amusant verhaal over kleren kiezen, aankleden en..uitkleden.
Leeftijd: 2+
Keywords: Kleding