Fakkeltjesmagazine : tijdschrift niet-confessionele zedenleer voor de tweede graad lager onderwijs. (Sint-Lambrechts-Woluwe : Fakkeltjes vzw)
De Fakkeltjes zijn drie tijdschriften,voor kinderen niet-confessionele zedenleer: Fakkeltjeskrant (6-8 jaar) Fakkeltjesmagazine (8-10 jaar) Tienerfakkel (10-12 jaar) De Fakkeltjes kunnen worden gebruikt in de les zedenleer. Elk nummer bevat een aantal educatieve en pedagogisch verantwoorde rubrieken. Alle aangepast aan het niveau en de leefwereld van de kinderen. De artikels zijn gebaseerd op het leerplan zedenleer. De leerkracht ontvangt als aanvulling extra onderwijstips. Daarnaast zijn de Fakkeltjes kleurrijk en staan vol spelletjes, tekeningen en wedstrijden. Ze kunnen zelfstandig door de kinderen gelezen worden.
Verschijnt tweemaandelijks per schooljaar.
Keywords: Niet-confessionele zedenleer -- Basisonderwijs -- Tijdschriften