Intervisiewaaier : voor intervisiegroepen en intervisiecoaches. - Lingsma, Marijke, 1951-; van Doorn, Ger, ....- (Amsterdam : Boom Nelissen, 2012)
De Intervisiewaaier biedt alle ingrediënten voor succesvolle intervisie. Bruikbare, eenvoudige modellen voor intervisie en een heldere beschrijving van: - Voorwaarden en uitgangspunten - De belangrijkste vaardigheden - Ieders bijdrage en de rolverdeling binnen de groep Op de voorkant: schema's voor de bijeenkomsten Op de achterkant: checklists, spiekbriefjes, valkuilen, tips en tools Intervisie = Collectieve Reflectie & Eigen Actie (CREA-Model)
Keywords: Coaching -- Management; Intervisie