Handboek infant mental health : inleiding in de ouder-kindbehandeling. - Rexwinkel, Marja, ....-; Pannevis, Catherine, ....-; Schmeets, Marcel, ....- (Assen : Van Gorcum, 2011)
De zorg voor het welzijn van zeer jonge kinderen en hun ouders is binnen de geestelijke gezondheidszorg een vakgebied in opkomst, en er is dan ook dringende behoefte aan gedegen informatie voor professionals. Het eerste Nederlandstalige handboek op het gebied van de Infant Mental Health (IMH) voorziet daarin. Het Handboek Infant Mental Health presenteert een nieuwe visie op de problematiek in de vroege kinderleeftijd en biedt een integrale benadering waarin de ouder-kindrelatie centraal staat.
Keywords: Kinderpsychiatrie; Ouder-kindrelatie.