Museum expressie. - Geets, Edwin, ....-; Cooijmans, Babette, ....- (Sint-Niklaas : Abimo, 2011)
Dit boekje laat zien hoe je met kinderen en kunst creatief aan de slag kunt. Maand na maand krijg je een thema aangereikt en vind je suggesties om een kunstwerk vol inspiratie te bespreken en de indrukken creatief te verwerken. Informatie over de kunstenaar en het kunstwerk, een stukje beeldbeschouwing en een fijne muzische opdracht, zorgen gedurende het hele schooljaar voor een creatieve toets!
Keywords: Beeldende vorming -- Kleuteronderwijs; Kunsteducatie -- Basisonderwijs; Beeldende vorming -- Basisonderwijs