HR-instrumenten - Vanderstukken, Ilse, ....- (Berchem : De Boeck, 2011)
HR-instrumenten wil een houvast bieden aan studenten die voor het eerst in contact komen met human resources. Het streeft eenvoud na en biedt theoretische basisinzichten in HR-instrumenten. Een absolute must dus om HR-activiteiten in organisaties te observeren en te bestuderen.
Keywords: Human Resource Management