Het marketingwiel : in 7 stappen een succesvol marketingplan. - van Leeuwen, Sjors, ....- (Assen : Van Gorcum, 2011)
Het Marketingwiel bevat tientallen voorbeelden over hoe je de klantgerichtheid en concurrentiepositie kunt versterken door slimme promotiestrategieën en de inzet van internet, co-creatie en social media. Dit boek geeft praktische handvatten om klanten aan te trekken en te behouden, met meer omzet en meer winst als resultaat. Om succesvol te worden, zijn niet alleen een goed idee, durf en hard werken noodzakelijk, maar ook een doelgerichte en gestructureerde aanpak. Door de verschillende elementen van het marketingwiel stapsgewijs voor jezelf en jouw bedrijf in kaart te brengen, realiseer je een succesvolle marketingaanpak op maat. Het Marketingwiel geeft een praktische aanpak voor het opstellen van een marketingplan. Een plan waarmee je in 7 stappen succesvol je eigen marketingdoelen realiseert.
Inhoudsopgave : De aftrap Marketing in een notendop De aanpak in het kort: het marketingwiel Stap 1. De ondernemer: wie ben jij? Stap 2. De markt: wat is het speelveld? Stap 3. De klant: hoe ziet de ideale klant eruit? Stap 4. Het marketingdoel: wat wil je bereiken? Stap 5. Het aanbod: wat bied je aan? Stap 6. De aanpak: hoe bereik je de klant? Stap 7. De basis: wat je zeker moet doen! Het eindsignaal
Keywords: Marketing