Van Reptiel tot Robot - Despriet, Frank, ....- (S.l. : Academia Press, 2011)
Communicatiepsychologie. Van reptiel tot robot is bestemd voor studenten uit het eerste jaar Hoger Onderwijs (bachelorniveau) en geinteresseerde leken. Het is een inleiding tot de psychologie als basis voor de studie en toepassing van communicatie. Door deze focus worden psychologische inzichten besproken, die - al dan niet rechtstreeks - verband houden met communicatie. Niet alleen de geschiedenis en de verschillende stromingen van de psychologie komen aan bod, maar ook de digitale media. Welke impact hebben sociale netwerken en het internet op ons doen en denken?
Keywords: Communicatie -- Psychologie