Boek voor vaders : de handleiding voor jonge vaders tijdens de zwangerschap, bij de geboorte en gedurende de eerste drie levensjaren van hun kind. - Crommar, Claudine, ....- (Gent : Academia Press, 2011)
Het boek gaat over liefde, gevoelens, slaap en voeding, taal en ontwikkeling, veiligheid en begripsvermogen, angst, agressie, boosheid en socialisatie en nog veel meer wat zich afspeelt en o zo belangrijk is in het leven van onze kleintjes tot 3 jaar, hun ouders, familie en omgeving. Het boek gaat over zoveel meer en is een absolute aanrader voor eenieder die zich geroepen voelt tot de ondankbare maar o zo belangrijke taak van opvoeden!
Keywords: Baby's.; Vaderschap; Zwangerschap