Veilig leren lezen : anker[materiaal]. (Tilburg : Zwijsen, 2003)
Elk thema wordt geïntroduceerd met een 'ankerverhaal', dat bij elke kern op een verrassende manier gepresenteerd wordt, via een kijkplaat en prentenboeken bijvoorbeeld, of met een reuzenvoorleesboek.
Klassikale materialen (ankers) bij de 12 kernen van de methode Veilig leren lezen.
Keywords: Aanvankelijk lezen; Nederlands -- Basisonderwijs