Methodisch werken in de materiële hulp- en dienstverlening - Witte, Leo, ....- (Houten : Bohn Stafleu Van Loghum, 2011)
Handboek voor professionals die werken in functies in het maatschappelijk werk, de sociaaljuridische dienstverlening, het personeelswerk en de schuldhulpverlening.
Keywords: Maatschappelijk werk -- Methodiek