Evenementen support : praktische ondersteuning bij het organiseren van evenementen - Kaarsgaren, Lenny, ....- (Alphen aan den Rijn : Kluwer, 2009)
Doelstreffende invulling programma - efficiënte organisatie - communicatie met de doelgroep - kosten begroten en bewaken
Keywords: Evenementen -- Organisatie