Maak je merk cool : branding naar de nieuwe generatie - Van den Bergh, Joeri, 1971-; Behrer, Mattias, ....- (Leuven : Lannoo Campus, 2011)
Een inspiratiebron voor marketeers met tientallen casestudy's De perfecte combinatie van wetenschappelijke en commerciële inzichten uit marktonderzoek Generatie Y (13 - 29 jaar vandaag) is de meest reclamekritische generatie. Maar wat drijft hen en hoe ontwikkel je de juiste merkstrategie voor deze generatie? Talrijke casestudy's onthullen de vijf belangrijkste attributen van een cool jongerenmerk: Jack&Jones, Nokia, H&M, G-Star, Coca-Cola... (flaptekst)
Keywords: Marketing; Merken