Hele getallen. - van Zanten, Marc, ....-; Meijer, Resi, ....-; Vrolijk, Adrie, ....-; van den Bergh, Jos, ....-; van den Brom-Snijders, Petra, ....- (Amersfoort : ThiemeMeulenhoff, 2011)
In Rekendidactiek Hele getallen wordt de nadruk gelegd op hoofdrekenen volgens vaste procedures, schattend rekenen en handig rekenen. Ook is er aandacht voor kolomsgewijs rekenen en het gebruik van de zakrekenmachine. Dit boek gaat uit van een lange leerlijn die al bij de kleuters begint. Sterke balans theorie-praktijk. Talloze tips en voorbeelden. Sluit aan op individuele leerstijlen
Keywords: Rekenen -- Basisonderwijs; Rekenen -- Didactiek; Rekenen -- Kleuteronderwijs