Bang boos blij : een helpboek voor als je ouders zijn gescheiden. - van Apeldoorn, Suzan, ....-; Overgauw, Boukje, ....-; van Lith, Lianne, ....- ([S.l.] : Niño, 2010)
Bang Boos Blij is een boek over wat er is gebeurd bij de echtscheiding en daarna. Kinderen kunnen in het boek tekenen en schrijven om alle dingen die ze van binnen voelen een plaats te geven. De auteurs werken als counselor en mediator met kinderen waarvan de ouders gescheiden zijn.
Leeftijd: 8+.
Keywords: Kinderen en echtscheiding