Het metaalboekje : een hedendaagse kijk op vorm geven aan metaal. - Clusta vzw (Zwijnaarde : Clusta, 2012)
Een handige compilatie met praktische info over meer dan 50 metalen en technologieën om ze te bewerken, aangevuld met interessante cases.