Transformational coaching. - Engel, Alex J., ....- (Haarlem : Life University, 2010)
Dit is het deel voor de ware professional. Hierin komen ook de meer therapeutische, spirituele en diepgaande methodieken aan bod, zoals: wederom het Enneagram, Enermations, systemisch coachen, functionele analyse, het Chakramodel voor personal coaching, lichaamswerkvormen, kwantumbewustzijn in coaching, et cetera.
Keywords: Coaching -- Management; Leidinggeven