Gebroken getallen. - van den Brom-Snijders, Petra, ....-; Meijer, Resi, ....-; van Zanten, Marc, ....-; van den Bergh, Jos, ....- (Amersfoort : ThiemeMeulenhoff, 2011)
Gebroken getallen is toegespitst op de didactiek rondom breuken en kommagetallen. De vele praktijkvoorbeelden en -opdrachten maken het een toegankelijk en actueel studieboek waarmee studenten zich kunnen bekwamen in professionele gecijferdheid en reken-wiskundedidactiek. Sterke balans theorie-praktijk.Talloze tips en voorbeelden. Sluit aan op individuele leerstijlen.
Keywords: Wiskunde -- Basisonderwijs; Wiskunde -- Didactiek