Verhoudingen en procenten. - van Zanten, Marc, ....-; Meijer, Resi, ....-; van den Bergh, Jos, ....- (Amersfoort : ThiemeMeulenhoff, 2011)
In Verhoudingen en procenten krijgt de student antwoord op alle vragen over procenten en verhoudingen. Omdat procenten en verhoudingen vaak worden gebruikt in combinatie met andere reken- en wiskundevaardigheden, is er voor samenhang met de andere leerlijnen gezorgd. Sterke balans theorie-praktijk.Talloze tips en voorbeelden. Sluit aan op individuele leerstijlen
Keywords: Wiskunde -- Basisonderwijs; Wiskunde -- Didactiek