Beïnvloed anderen, begin bij jezelf : over gedrag en de Roos van Leary. - van Dijk, Bert, ....- (Zaltbommel : Thema, 2011)
Inhoudsopgave 1. Introductie de Roos van Leary Invloed op anderen Kiezen van gedrag Communicatie Uitbreiding van het model Het verhaal en de Roos van Leary 2. De uitwerking van de Roos van Leary 3. Werken met de Roos van Leary Omgekeerd handelen De kracht van de herhaling De praktijk Actieplan 4. Praktische toepassing van de Roos van Leary Rolbepaalde patronen Situatiegebonden patronen Alledaagse situaties
Keywords: Conflicthantering -- Ondernemingen; Gedragspsychologie