Projectmanagement : een professionele aanpak van evenementen. - Verhaar, Jan, 1949- (Den Haag : Boom Lemma, 2010)
Projectmanagement biedt handvatten om van een creatief idee via een doortimmerd projectplan tot een succesvol en professioneel evenement te komen. Aan de orde komen creatieproces, begroting, financiering, budgetbewaking, tijdsplanning, projectorganisatie, marketing en communicatie. Alle benodigde instrumenten, werkmodellen en formats voor projectrapporten en contracten zijn erin opgenomen. <br/ > In deze 8e herziene druk van Projectmanagement zijn de suggesties van gebruikers verwerkt. De structuur van het boek is gewijzigd en er zijn verschillende inhoudelijke verbeteringen doorgevoerd. Deel I geeft nu een inleiding in de methodiek. Met deze basiskennis kunnen de studenten zelfstandig aan het werk gaan waarbij zij de stappenplannen gebruiken die in deel II worden beschreven. In deel III volgt een theoretische verdieping in de verschillende technieken en modellen.<br/ > Resultaat is een geheel vernieuwde uitgave waarmee organisatoren van evenementen en studenten direct aan de slag kunnen.
Keywords: Evenementen; Projectmanagement