Lexfin btw :. (Antwerpen : Standaard)
Lexfin Btw verklaart voor u de hele btw. Het behandelt praktisch de meest relevante wetgeving, rechtspraak, administratieve beslissingen en circulaires. Met duidelijke schema's, tabellen en voorbeelden op basis van moeilijkheden die ondernemingen dagelijks met btw ervaren. Op Belgisch maar ook Europees niveau, dus inclusief rechtspraak uit ons omringende landen.
Voortzetting van BTW-practicum
Keywords: BTW; Belastingen -- België; Belastingen -- Europa