Ontwikkeling door werkplekleren : een handreiking voor leraren. - Koster, Bob, 1952-; Onstenk, Jeroen, ....- (Utrecht : ThiemeMeulenhoff, 2009)
Voor het onder de knie krijgen van onderwijzen is praktijkervaring onontbeerlijk. Het nieuwe werkplekleren neemt dit serieus en prikkelt studenten, begeleidende leerkrachten en docenten om echt alles uit een stage te halen wat erin zit.
Keywords: Lerarenopleiding -- Stages