SpellingKracht. - van Stratum, Suzanne, ....- (Utrecht : ThiemeMeulenhoff, 2011)
SpellingKracht is een uitstekend hulpmiddel bij het oefenen en aanleren van spellingsregels. Alle belangrijke problemen komen aan bod, zoals woorden aan elkaar, met of zonder streepje, wel of geen tussenletter, werkwoordspelling en gebruik van hoofdletters. Met zelftests en strategiewijzers. Volgt de officiële spelling van het Groene Boekje. Geschikt voor zelfstandig werken. Doelgericht oefenen. Extra materiaal op gratis website.
Keywords: Nederlandse spelling