Eén eenzaam zeepaardje. - Elffers, Joost, ....-; Freymann, Saxton, ....- (Averbode : CEGO, 2011)
Een zeepaardje denkt dat het helemaal alleen is in de grote blauwe oceaan en treurt omdat het geen vrienden heeft. Joost Elffers en Saxton Freymann maakten met vruchten en groenten een prachtig verhaal over eenzaamheid en vriendschap.
11 vertelplaten voor verteltheater + 1 plaat met commentaar bij de vertelplaten in map
Leeftijd: 3-6 jaar.
Keywords: Eenzaamheid; Vriendschap