Eerste hulp bij huis-, tuin- en keukenongevallen. - Cleymans, An, ....-; De Winne, Krista, ....-; Eelen, Hans, ....- (Mechelen : Vormingsdienst Rode Kruis, 2011)
Heb je het al eens meegemaakt? Je (klein)kind, echtgenoot of buurman heeft in een onhandige bui een ernstige wonde opgelopen. Wat nu? Kan je de wonde zelf verzorgen of moet je de hulp van een arts inroepen? Voor dergelijke situaties is er deze minigids. Je leest wat je zelf kunt doen bij een ongelukje en je verneemt wanneer professionele hulp onmisbaar is.
Keywords: EHBO