Preventie en eerste hulp bij CO-vergiftiging. - Depauw, Els, ....-; De Ridder, Mieke, ....-; Martens, Alfons, ....- (Mechelen : Rode Kruis Vlaanderen, 2008)
Hoe verleen je eerste hulp bij een CO-vergiftiging? Wat kan je doen om CO-vergiftiging te voorkomen? Hoe kan je een vergiftiging herkennen? Dit boekje geeft tal van eerstehulptips om hulp te kunnen verlenen bij een CO-vergiftiging. Bovendien bevat het boekje ook heel wat preventietips.
Keywords: CO-vergiftiging -- Preventie; EHBO