Eerste hulp bij alcohol- en drugsincidenten. (Mechelen : Rode Kruis Vlaanderen, 2012)
Een vriend van je zakt in elkaar op een feestje. Hij ligt in het midden van de dansvloer, terwijl mensen rondom hem verder blijven dansen. Je wilt hem graag te hulp schieten, maar weet niet hoe. In dit boekje leer je hoe je eerste hulp kan verlenen bij een alcohol- of drugsincident. Hoe alarmeer je de hulpdiensten? Wat kan je intussen zelf doen? Het komt hier allemaal aan bod. Bovendien krijg je uitleg over verschillende drugs en de fysieke en mentale gevolgen van druggebruik.
Keywords: Alcoholintoxicatie; Drugsverslaving; EHBO