Eerste hulp bij verkeersongevallen. (Mechelen : Rode Kruis Vlaanderen, 2012)
In dit boekje leer je hoe je kan reageren bij een ongeval: welke gevaren erbij komen kijken en hoe je die het beste kan uitschakelen, hoe je correct de hulpdiensten alarmeert, hoe je zelf verwondingen of letsels kan verzorgen. Je krijgt ook een aantal tips om ongevallen te voorkomen.
Keywords: EHBO; Verkeersongevallen