Eerste hulp op zomervakantie. - Beschuyt, Peter, ....-; Depauw, Els, ....-; Martens, Alfons, ....- (Mechelen : Rode Kruis Vlaanderen, 2008)
Hoe verleen je eerste hulp bij typische vakantiekwaaltjes zoals blaren, insectensteken of een zonneslag? Wat kan je doen om reisziekte of reizigersdiarree te voorkomen? Wat moet er zeker in je reisapotheek te vinden zijn? Dit boekje geeft tal van eerstehulptips die handig van pas komen tijdens de zomervakantie en bevat bovendien aanwijzingen om ziektes op reis te voorkomen.
Keywords: EHBO; Reizen en gezondheid