Help! : eerste hulp voor iedereen. - Clarysse, Matthieu, ....-; Cleymans, An, ....-; De Winne, Krista, ....- (Mechelen : Vormingsinstituut Rode Kruis Vlaanderen, 2011)
Eerste hulp is levensbelangrijk. Wie correct kan reageren op een ongeval, kan veel voorkomen en zelfs mensenlevens redden. Ook jij kan eerste hulp leren! Het Rode Kruis organiseert gratis cursussen waar je via praktische oefeningen alle technieken in de vingers krijgt. Wil je na zo'n cursus je kennis even opfrissen of verdiepen? En heb je thuis graag alle kennis binnen handbereik? Haal dan het handige naslagwerk Help! Eerste hulp voor iedereen in huis: een duidelijk en overzichtelijk handboek met dvd, boordevol eerstehulptips!
Keywords: EHBO