Schrijfatelier : bewegen en schrijven groep 1-2 : handleiding. - Baan, Ton, ....-; Bruschke, Jos, ....-; Hervieux, Sylvie, ....- (Alkmaar : Boreaal, 2007)
Schrijfatelier is een voorbereidende schrijfmethode met een goede balans tussen motorische oefeningen enerzijds en voorbereidende schrijfactiviteiten anderzijds. Uitgedaagd door het brede scala aan activiteiten, oefenen jonge kinderen belangrijke psychomotorische vaardigheden.
Het pakket Schrijfatelier bestaat uit: een handleiding, een opbergmap met 130 kaarten in hoezen, kaartenstandaard.
Keywords: Motoriek -- Kleuteronderwijs; Voorbereidend schrijven