Outdoor animator : module raften en hydrospeed : theorie en opdrachten. - Bekkers, Pieter, ....-; Velthuis, Joyce, ....-; de Tempe, Alexander, ....- (Meppel : Edu'Actief, 2009)
Met behulp van de module raften en hydrospeed kan de outdoor animator zijn kennis van outdooractiviteiten verbreden. De kennis die in deze module wordt verzameld, is erop gericht dat de outdoor animator groepen kan begeleiden bij een raftactiviteit. Daarnaast biedt deze module een kennismaking met hydrospeed aan.
Keywords: Hydrospeed; Rafting